Від партнерів
Від партнерів


Волоські горіхи знижують ризик виникнення раку грудей

Вживання волоських горіхів сприяє зниження ризику виникнення раку молочних залоз, вважають британські дослідники.
Как відомо, горіхи містять такі корисні компоненти, як омега-3 жирні кислоти, антиоксиданти і фитостеролы, що знижують ризик виникнення раку грудей. Вчені провели експеримент на мишах, у якому годували щодня мишей волоськими горіхами (56,7 грн). З'ясувалося, що з мишей, що споживали волоські горіхи, рідше виникав рак молочних залоз, ніж в мишей у контрольній групі. Дослідження був представлений на щорічних зборах Американської Асоціації з дослідженню раку.

По думці автора дослідження Josephine Querido, збалансований раціон харчування з велику кількість овочів і фруктів скорочує ризик виникнення різних типів раку. Хоча дослідження провели лише з мишах, але очевидно, що користь від вживання волоських горіхів також поширюватися на організм людини, стверджують дослідники.

Здоровое харчування здатне запобігти виникненню багатьох тяжких хвороб. Волоські горіхи, як довели вчені раніше, дозволяють судинах довше залишатися еластичними. Фахівці рекомендують щодня вживати небагато волоських горіхів, щоб захиститися від раку грудей і серцево-судинних заболеваний.

Источник: www.medicinform.net